Den som förkastar Guds Ord har mist sin plats vid Lammets bröllopsbord.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som förkastar Guds Ord har mist sin plats vid Lammets bröllopsbord.




HANS NAMN ÄR JESUS

 

vem utom Gud kan väl

rannasaka mina motiv?

vem utom Skaparen vet

hur jag lever mitt liv?

vem ser så djupt fast

Han sitter på tronernas tron?

vem gav mig min frälsning

och rättfärdighetsposition

 

kronan på verket har

hamnat betänkligt på sned

vi kan ju inte ens

samexistera i fred

ormgiftet sjuder i

människans fallna natur

det är fördärvets grop

som Du vill lyfta oss ur

 

 

redo för bröllop står

bruden på plågad planet

jag blev inbjuden och

Du gav mig frälsningsvisshet

snart far vi hem utan

ceremonier och trams

hem till en plats där

befolkningen alltid är sams

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 5/9 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-25 19:15



Bookmark and Share


    Tea Alex
Fint! Vi har många konflikter i världen. Vi glömmer ibland bort att vi alla är älskade och skapade av samma Gud.
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP