Den som bespottar Guds Ord bespottar Jesus.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som bespottar Guds Ord bespottar Jesus.




VÅR FRIGÖRELSE ÄR DITT VERK

vår frigörelse är Ditt verk

och korset vårt enda hopp

av jordens fördömda kan det

bli lemmar i Kristi kropp

en del eftersträvar den makt

som gror ur gevärspipan

men vi väljer att förtrösta

på smärtornas starke man

Du dog för vår synd och uppstod

för rättfärdiggörelsen

i Din kraft kan vi få bukt med

den inre förstörelsen

den striden är värd att strida

där Du är vår general

där vi alltid kan förbida

Din allmakt som är total

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/12 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-25 19:22



Bookmark and Share


    Tea Alex
Starka ord!!! Applåd!
2011-07-29

  anits VIP
Bra skrivet, sanna rader
2011-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP