Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kemisk kärlek

jag vet inte vad jag ska säga.
nothing will ever be enough.
Kärlek.
ni är Kärlek.




Övriga genrer av babyvamp-emma
Läst 230 gånger
Publicerad 2011-07-25 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

babyvamp-emma
babyvamp-emma