Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2.9.2011

Min säng är tom.

Det är kallt, och du gick för en timme sedan känns det som.

Täcket har fortfarande dina konturer.

---

Jag tror att jag somnade för ett tag, för när jag öppnade ögonen så var du där.

Du sov, men du var där.

Jag flyttade mig närmare dig, och satte mina kalla händer på din bröstkorg.

Du gjorde en min, men la sedan dinar armar runt mej.

Du kramade hårt.

Kylan jag kände rann bort, och jag fylldes med din värme i stället.

Jag är hel igen.

 




Fri vers av babyvamp-emma
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-02 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

babyvamp-emma
babyvamp-emma