Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kemisk kärlek 2

jag älskar er med hela mitt hjärta.
ibland känns det som det inte är tillräckligt,
jag vet inte hur jag ska få det ur mig.
men jag älskar er.
Ni var där.




Övriga genrer av babyvamp-emma
Läst 207 gånger
Publicerad 2011-07-25 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

babyvamp-emma
babyvamp-emma