Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske borde jag låta den rätte komma in och hjälpa?

jag vill kunna skriva som John Ajvide Lindqvist.
Ibland lyckas det.
Ibland inte.
jag vet att man ska vara originell.
men ibland känns det att det inte finns någon point what so ever att förtsätta.
Allt bra har redan gjorts.




Övriga genrer av babyvamp-emma
Läst 235 gånger
Publicerad 2011-07-25 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

babyvamp-emma
babyvamp-emma