Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är vi egentligen värda?

döden är så lätt att förstå.
ändå frågar alla frågan 'varför?'
Varför inte?
döden är bara ett hinder man måste komma över.
ibland senare.
ibland tidigare.




Övriga genrer av babyvamp-emma
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-26 10:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant, trägen den som lever:)
2011-08-13

  Nina Ahlzén
Ja! Precis så. "Varför inte?" Vi tar livet så självklart men inte döden.
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

babyvamp-emma
babyvamp-emma