Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens rörelse i stillheten

Livets rörelse strömmar som vattnet i en flod

Vi kallar denna rörelse för tid

Det stilla seendet av flodens flöde

är dock en kärleksfull frid bortom all tid

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-26 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP