Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rostig gammal cirkus

Utan din kärlek är mitt liv
som en rostig gammal cirkus




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-26 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta