Nu har jag varit stygg och olydig, så nu ska jag kommentarbojkottas. Lär jag mig en läxa då? Knappast!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har jag varit stygg och olydig, så nu ska jag kommentarbojkottas. Lär jag mig en läxa då? Knappast!




MARCUS LARSON

marcus larsson-tallar

är speciella

inte alls som tallar är mest

marcus larson-tallar

är originella

de är svenska tallar

som bäst

 

 

LARZ GUSTAFSSON    25-26/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 305 gånger
Publicerad 2011-07-26 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP