Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STOLT PATRIOT

ett land som vi kallar hemma

en stad som vi kallar vår

historien som är gemensam

och språket som vi förstår

per albin och olof palme

och evert med lutan sin

ett land som jag kallar hemma

nationen jag kallar min

 

 

LARZ GUSTAFSSON   26/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 600 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-26 17:34



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag är också stolt över att vara från Norden. Och över att jag har ett nordiskt namn. :)
2011-07-29

  Anders Nordlander VIP
vi har mycket att vara stolta över i sverige
2011-07-26

  anits VIP
Mycket bra skrivet, håller
med dig
2011-07-26

  Mats Henricson
Jag saluterar Dig, Larz, och hälsar vår blågula fana , stolt svensk som jag är ! Bra skrivet !
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP