Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hela världens hunger samlas i mig

Natten är mon mor.
Månen är min vän.
Jag föddes av stjärnorna och vill bara ha en sak.
Jag lever bara för en sak.
När min kusin sitter och fixar sitt hår,
känner jag bara samma sak som markus krunegård:
Jag är en vampyr.
Jag suger och spyr.
Jag vill komma in.
Jag vill bli din.

På natten ligger jag vaken,
och på dagen tittar jag på energifälten.
Folk tror säkert att jag är galen ibland.
Men jag är vad jag är.
Tro mig eller ej.
Jag tar er enegi.
Jag lever på andra.
Jag håller fortfarande med markus krunegård.




Övriga genrer av babyvamp-emma
Läst 248 gånger
Publicerad 2011-07-26 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

babyvamp-emma
babyvamp-emma