Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vänner eller äkta kärlek?

Var det bara ord?
"Jag älskar dig"
Du sa det, men du menade det ej.
Mitt hjärta blev krossat.
Allt var så underbart
och jag trodde att jag hade hittat rätt.
Men tydligen hade jag fel.
Eller hade jag det?
Är det bara en paus, kommer
allt komma tillbaka?
Eller jag kommer att se dig med
någon annan.
Någon annan som får dina kyssar
och kramar.
En helt annan person som får 1
röd ros varje månadsdag.
Du sa vi är vänner, men ibland
undrar jag om vi är det.
Du kan skriva ibland och allt
är bra.
Sen någon annan gång bara dissar
du mig.
Eller du kanske gör så mot dina vänner.
Jag vet inte, jag har aldrig bara
varit din vän...
Vi gick för snabbt fram och
verkligeheten kom ifatt.
Men jag älskar dig fortfarnade,
dina känslor försvann inte mina.
Men vara vänner är väl bättre än inget.
Allt kommer gå bra fram tills den dagen
då du har hittat någon ny.
Då kommer allt bli jobbigt och
skit igen.
Men fram tills dess, är det bara
till att le och se glad ut...




Fri vers av SmileAgain
Läst 359 gånger
Publicerad 2011-07-27 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SmileAgain
SmileAgain