Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flödande ord

Flödande ord
som guldstänk
från solen
Något att leva för
Dina läppar
som reglerar
min puls
Fingertopparnas
sensuella dans
Flödande ord
som ljusa nätter
då jag badar
i skuggan
av din kropp
Förundras över
alla de nya stigar
jag finner
på din hud
Din hud
som daggpärlorna
har prytt




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 96 gånger
Publicerad 2011-07-27 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta