Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu..denna stundens sanning.


Just idag, har jag gjort mig själv orättvisa
Just idag...just nu, i denna stundens sanning.
Förblindade min frihet för att finna din egen
som är icke existerande
Havet glittrande magiskt
Jag sitter på min trappa, tittar runt på det vackra
som omger mig var dag i Vita Villan
Vilken fin sommar morgon Himlen är klarblå

Fåglarna kvittrar glatt, hör humlor som surrar
runt min ljuvliga rosbuske
Från grannarna hörs slammret av kaffe koppar o fat

Jag tar ett djupt andetag
Just idag... just nu.. i denna stunden.
vill jag bara gå.. gå.. aldrig vända mig om mer för att känna
vad som hände igår, i förrgår, för länge sedan ,
kanske någon annan gång, en annan dag,
en kommande stund...imorgon..

I mina tankar, i mitt liv.. är jag ingens i ingemansland
just i denna stund..ensam..
För första gången tänker jag knappt på att jag är Mamma,
ni är inte här.. 3 veckor nu..till havs..en evighet i mitt liv.
Tänker på de arma som förlorat sina barn, jag har er
ni är i trygga händer fulla med varm, fin, kärlek.
Jag har ett underbart liv men endå kommer tomheten på
mig och suger ut varenda strimma luft, hjärtat slår hårdare
än ett Japanskt express tåg, min älskade vän jag ger dig allt.


Jag brukar ju njuta av dessa stunder
kanske var det att ni sa att du har verkligen allt..
ditt liv är perfekt.. vad mer kan man önska. Vad tänker ni på?!
Du är så stark, du orkar alltid mer än oss andra! Tomt...(jag) I brist på vad...
Jag blir ensam, när ni älskade, bästa vänner går hem till era familjer.
De blir tyst och tomt efter skratt o värme, kärlek och glädje.
Just idag, i denna stund orkar jag inte orka, denna stundens sanning.
precis som en fin Norrlans vän sa
- Som en Duracell Kanin med x-tra batteri. Så sant..så sant..

Just idag..just nu..tror jag att de rostat..de är på över tid..
Just idag..just nu..byter dom imorgon..lovar..ler..


... tystnad...även i sinnet för en stund...


Jag går långsamt ner för trappan ut på stengången som
leder både fram till och ifrån mitt hus.
Går långsamt med Vita Villan bakom mig.
Tänker inte vända mig om....går ifrån denna stundens sanning!











Fri vers av Songbird VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-27 12:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Självuttömmande , starkt skrivet !
2011-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP