Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det okej

Är det okej
om jag väntar på dig
när du inte ser
mig

Är det okej
om jag väntar
bakom hörnet
där du finns
ibland

Är det okej
om jag andas
på din hand

Är det okej
om jag blundar
när du försöker
få mig
att se

Är det okej
om jag drömmer

För du står inte där
bakom hörnet
i mitt huvud

Du står inte där
när jag öppnar
ögonen, igen

Är det okej
om jag går
utan att lämna
ett spår

För jag mår inte så okej
utan dig




Fri vers av Hannah Söderberg
Läst 525 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-27 23:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket snyggt, o väldigt hög gullighetsfaktor
2011-11-19

  Matilda E. Stridsberg
Åh, den här är också så himla bra! Känner igen mig.
2011-08-12

  A-F
Fan så bra ! känner exakt så...
2011-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Söderberg
Hannah Söderberg