Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hata synden, inte syndaren, sa Ghandi




Förlåt Breivik



Jag spyr och jag gråter

och min vrede är utan gräns

Men mitt ursinnes slutsats

är ändå:

Förlåt en sån man som Breivik,

för han är så hjärntvättad

som en människa kan bli;

han vet inte vad han har gjort.





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-28 00:04



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Jättebra skrivet :)

och visst har du rätt
en vilseledd galning
måste förlåtas..
han vet ju inte vad
han ställt till!

Men visst jag grät och
förbannade liksom du
över all ondska på
vår jord

Tack för dina vackra
ord :)
2011-07-31

  poetryGirl
Hans iskalle far formade honom till den han blev, vi får inte glömma det!
2011-07-28

  RosieLoveHeart
ärligt så stor blir aldrig kärleken och förlåtelsen , sådant kan man inte förlåta
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP