Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Norge, allt så svårt att förstå


Mina tankar till Norge

Norge -
ett land med vackra
fjordar helt underbart
allt som hänt nu är ofattbart

Norge -
ett land med höga
fjäll där man kan
njuta av solnedgången
i härlig sommarkväll

Norge -
en välkänd Trollstig som
slingrar sig opp
på en topp

Norge -
och dess hurtigrutt
som bjuder in till
så mycket sevärt
för en fotograf finns det
mycket kärt

Norge -
varför har detta
hänt
vi är många som er tankar
och ord sänt

110728




Fri vers av sajo
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-28 07:16



Bookmark and Share


  ULJO
Ja alla bör vi tänka på Norge just nu.
2011-07-30

  Annmargreta
Mycket fint skrivet!
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

sajo