Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solen lyser på mig i tystnad men sanningen skapar ett oskrivet blad Droppen urholkar stenen, inte genom sin kraft utan genom ständigt fall. Hur länge? Frågar jag upphovsmakarna till stora ord


Age quod agis - gör vad du vill med betydelsen

Sol Lucet per me sub silencio Veritas odimm tabula rasa
Gutta cavat lipidem non vi, sed saepe cadendo
Quousquetandem?




Fri vers av Songbird VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-02 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP