Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A Fallen Hero

'tis many years ago today
We first went the same way
He was like a shining star
He was my hero, an avatar

I only knew his cold side
All powerful, full of pride
He threw me away as a cigar
He was my hero, an avatar

I considered him a friend
But everything has an end
Why was it him in that car
He was my hero, an avatar




Bunden vers (Rim) av Rikard Lundberg
Läst 430 gånger
Publicerad 2011-07-28 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rikard Lundberg