Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan åren glider förbi

Medan åren glider förbi
förstår jag att Han
ger mig något nytt
Allt jag behöver
Allt jag vill...
är att sitta här med honom

Det är Han som får mig
att försöka
Som får mig att hoppas
Får mig att Välja
Livets mjuka famn




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-28 14:30



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så vackert skrivet
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta