Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt om döden

jag ringde din telefonsvarare
flera veckor efteråt
bara för att höra tonen gå fram
och hoppas på att du
skulle ringa tillbaka nästa dag
men tids nog upphörde ditt nummer,

döden avslutar så många konton

nu bor någon annan i din lägenhet
ett annat ansikte ser ut genom
dina fönster
och spåren efter dig känns nästan
helt borta ibland
fastän jag minns som det var nyss
jag stod på din farstutröskel och grät
med hela min värld i bitar




Fri vers av Parentes
Läst 443 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-28 17:44



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Välskrivna ord omsorgen och om livet som fortgår ändå.
2011-09-26

  lodjuret/seglare VIP
jag gillar den här texten, den påminner i stilen om en människa jag kände en gång men som numera är som död för mig
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Parentes
Parentes