Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-----

jag målar blommor
över din rygg om natten
fjärilar,
böljande fält
och vida hagar
min ömhet
vet plötsligt inga gränser
värmen från min hud
vill älska med din




Fri vers av Parentes
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-17 11:59



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
radbrytningen sitter som perfekt!
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Parentes
Parentes