Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GENOM LÖVVERKEN

redan drar höst genom lövverken

viskande vink om övergång

snart ristar höst sina bomärken

tystar all skön fågelsång

tack för det så efterlängtade

vi fick rå om här en tid

att vi fick lön för vårt väntande

tack för en sommar hemmavid

 

 

LARZ GUSTAFSSON   28/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-28 19:22



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Den här var fin Larz, tycker mycket om sista raden, sommaren behöver inta alltid upplevas någon annanstans, hur den kan vara "hemmavid" sommaren kan man behöva ha kvar i sitt minne när kylan sätter in...och längtan föds på nytt, efter sommartid.
2011-07-29

  mare VIP
Som en vacker sång om vemod, en brytningstid
2011-07-29

  Maj-Lis VIP
Vackert
2011-07-29

    Tea Alex
Det är vackert när det skymmer...all den kärlek naturen rymmer....jag älskar hösten.
2011-07-29

  Catharina Edin VIP
som en tacksägelse - vackert.
2011-07-29

  anits VIP
Mycket fint skrivet, med vemod
inför hösten
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP