Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av skådespelaren Charlie Hunnam.:)Älskar honom i Sons of Anarchy.


Dina händer

Dina händer
är som poesi
Hur du spelar
på mina strängar
Skriver mjuka meningar
Dina händer
är som en tavla
Full av nyanser
Skuggspel
när vi har
stängt av
resten av världen
i den vrå
vi kallar för Vår




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-29 00:25



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så vackert du skriver..underbar poesi trollar dina ord fram
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta