Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärleken är en drog

Frestelsen är stor
Om kärleken är en drog
har jag fastnat rejält
Som en eld
brinner mina nerver
Du vet allt om mig
och du kan knappt
andas utan mig
Ändå går du
din egen väg?
När du säger
att du inte har tid
är det något
inom mitt hjärta
som spricker




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 272 gånger
Publicerad 2011-07-29 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta