Överlåtelse är att låta Någon annan ta över.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlåtelse är att låta Någon annan ta över.




ÖVERLÄMNAR

utlämnad åt godtycke

jag överlämnar mig till Dig

trycket som blir för mycket

ska aldrig nånsin krossa mig

pressad in i gränderna

med återvändon avskuren

gnisslan inte tänderna

jag glidflyger som uppburen

 

 

LARZ GUSTAFSSON   28/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-29 17:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina och vemodiga rader
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP