Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LED MIG DU

Du som vill mitt bästa

led mig Du

Du som ej kan fresta

led mig nu

snåriga passagen

röj mig väg

undan sabotagen

steg för steg

bort från ondskans snaror

in i frid

bort från dolda faror

i vår tid

 

 

Du som aldrig överger

min själ

Du som vill befria

varje träl

Du som är barmhärtighetens

Far

tack för att jag har

det bästa kvar

i mitt hjärta flödar

glädjens ström

det är himmelskt liv

och ingen dröm

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     29/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-29 17:12



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra diktat, och slutet, underbart ;)
2011-07-29

  anits VIP
Mycket vackert, tänkvärt och berörande
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP