Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM HÅRET BÖLJAR

som håret böljar

när du springer

som sommaräng i sydlig bris

som muskler spänns

innanför huden

som en gepard på något vis

som jordgubbsmönstret

på din t-shirt

som rosorna i din rabatt

jag vaknar upp ur

mina drömmar

gryning fördriver stjärnlös natt

 

 

LARZ GUSTAFSSON    29/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-29 17:17



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ibland är en dröm en önskan, ibland blir en önskan aldrig mer än en dröm...men drömmarna kommer och går och ibland minns man dem en stund...
2011-07-29

  anits VIP
Mycket vackert
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP