Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALIENERAD LIVSFORM

jag känner mig som en

av männen i svart

all fåfänglighet

leder ingen vart

jag föddes av min mor

på denna planet

men mina svarta skor

går så ofta bet

 

 

titta, herr melin

där är katten igen!

han kommer som kometen

från världsrymden

han känner att han stör

han känner sig apart

han känner sig som en

av männen i svart

 

 

 

vem väntar på en man

som alltid går?

vem vågar fråga honom

om förgångna år?

som martin luther sa

man lyfter på sin hatt

och går sen vidare

mot en ändlös natt

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    29/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-29 17:22



Bookmark and Share


  mare VIP
Tänkvärd och bra formulerad
2011-07-29

  anits VIP
Fint och tänkvärt skrivet
tycker mycket om den här
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP