Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅSIKTSPOLISEN

nu kommer åsiktspolisen

för du har sagt nånting fel

nu kommer åsiktspolisen

och det blir rättsligt efterspel

det där får du låta bli sen

för annars får du problem

då kommer åsiktspolisen

och stämplar dig som extrem

 

 

LARZ GUSTAFSSON    29/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-29 17:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det var inte min avsikt. När denna dikt skrevs hade jag inte ens läst din dikt.
2011-07-30

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Den dikten beskriver dina tankar om min dikt "Eli eli"
2011-07-30

  mare VIP
Dom ska man inte bry sig om, finns alldeles för många..
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP