Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodsmak och mörka drömmar

Kalla hjärtan
knutna nävar
döda ögon

det där oförsonliga
har alltid skrämt
mig som fan

blindheten i hatet
begravt
i likgiltighet

det är en tunn svart linje
ritad över asfalten inatt
och det ryms inga tårar
i alla krossade glas



mina mörkaste drömmar
bottnar i allt det där.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 611 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-07-30 12:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vändningen på slutet tycker jag gör hela skillnaden... vid den skrämmande insikten om att allt det där mörka... hur illa vi än tycker om det... på något oförklarligt sätt ändå bor långt där inombords... endast höljd bakom en tunn svart linje. Ruggigt bra.
2011-08-30

    ej medlem längre
Riktigt jävla bra text!
2011-08-20

    Tea Alex
det är en tunn svart linje
ritad över asfalten inatt
och det ryms inga tårar
i alla krossade glas


Väldigt starka rader! Jag fastnar för dina texter. De är mörka, dova och äkta, känns det som. En del av verkligheten man helst vill slippa, men inte kommer undan.
2011-08-18

  J. E. A
Stark känsla. Starkt skrivet!
2011-07-31

  Lena Själsöga Keijser
du skriver
blodsmaken

våra mörkaste drömmar...kanske de leder oss till lågan
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP