Det finns bara EN Gud: Jesus.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns bara EN Gud: Jesus.




DIN FAMN

Din famn är större än nattens

än komediernas famn

Du ger mig livets vatten

jag upphöjer Ditt namn

Din famn har djup andras saknar

Du famnar hjärta och själ

och jag går aldrig tillbaka

för Du, min Gud vill mig väl

 

 

LARZ GUSTAFSSON    30/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2011-07-30 15:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP