Jesus Kristus är Den Ende Sanne Guden.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus Kristus är Den Ende Sanne Guden.




NÄR ALLTING HAR LUGNAT NER SIG

när allting har lugnat ner sig

när tonerna klingat av

en kylig dag i oktober

så återser jag mitt hav

vad gör det då om det blåser?

vad gör det om det är kallt?

för den tiden måste komma

och sänka sig ned trots allt

 

 

då står jag som muminpappan

men stormlyktan min är Du

så tänker jag mig min utflykt

i nådens unika nu

då minns jag en flyktig sommar

och allt underbart den gav

fast Givaren det är Du, som

är Kung över nådens hav

 

 

LARZ GUSTAFSSON   30/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-30 15:48



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker dikt som går
direrkt till hjärtat
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP