Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kall

Jag minns en tid då jag skrapade
Jag skrev texter som hade melodi
texter som viskade ut känslor i mörkret

Jag skriver fortfarande
men min själ tycks ha färgat mitt språk

Det är Likgiltigt. Avståndstagande.

Men visst är det väl så
att ord finns till för att
kunna spegla dess författare?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 88 gånger
Publicerad 2011-07-31 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta