Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TomRUM

Intet var här,i mitt vardagsrum
Tomt så att det ekar
Lagom bakis,lagom trött och jävligt uttråkad kom han,Intet.

Intet söker maka,borde kanske bakat en kaka
Energiavsaknad




Fri vers av Ienlian
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-31 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ienlian