Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "I inget annat nam finns frälsning, inget annat namn är under himmelen oss givet, genom vilket vi kan bli frälsta".


Bara ett Namn frälser

Namnet JESUS.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 117 gånger
Publicerad 2011-07-31 21:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Oj.. där tog du upp det bibelord jag citerade i förra sammanhanget...
Frågan är dock varför vi inte döper i Jesu namn när det är det enda namn som frälser.
2011-08-01

  Johan Bergstjärna VIP
För enkelspårigt, det finns många människor som är frälsta utan Jesus. Kristendomen har inte monopol på livets sanningar.
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld