Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första Augusti idag, tänk vad tiden går


Sensommarfrid

Juli byter om -
till nattens dansanta
daggstrimma

Juli byter om -
till ljudet av
ekans åror i
fullmånens sken då den
i vattnet så magiskt glimma

Juli byter om -
till björken jag går och
finner ett gulnat blad
än njuter man av sol och bad

Juli byter om -
till en lugnare tid
rönnen bjuder nu på sina
vackra färgade faser

kanske på något vis
möter man nu sensommarfrid

110801




Fri vers av sajo
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-01 07:59



Bookmark and Share


  Maria T
Ja, dagarna blir kortare
och kortare
2011-08-14

    ej medlem längre
Jag instämmer helt i dina ord här. Fint skrivet!

"kanske på något vis
möter man nu sensommarfrid"
2011-08-01

  Larz Gustafsson VIP
Fullträff!
Särskilt fastnar jag för själva avrundningen.
Det finns förvisso ett lugn i det hela, även om det är omgärdat av vemod.
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

sajo