Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom vad du tror dig vara

 

 

 

Du är ingen tanke

ingen historia

Du bara är

bortom alla definitioner och identifikationer

Det härligt tidlösa

odefinierbara

som bara

 är

Glädjen sjunger

här




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-02 14:34



Bookmark and Share


  miljas
Ett väldigt poem utan skrytsamma fraser, omöjlig att inte uppfyllas utav... Mycket vacker titel som lyfter helheten!
2011-08-03

  Ninananonia VIP
Underbar är din sång :)
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP