Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna kroppar planterar lust och får den att växa


När lejon blir vegetarianer
men samtidigt suktar efter kött och agerar
brinner Diablo i avund och kapitulerar.

Hon öppnar upp livet för universum
och han bländas av hennes varma skönhet.

Heta kroppsdroppar flyter samman
och masserar teorin om bigbang.

Takten är lekande fri
i en vild erotisk symfoni.






Fri vers av leonardo1981
Läst 574 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-02 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

leonardo1981
leonardo1981