Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DEL AV MIG

Vet du fortfarande vem jag är
jag kommer alltid att vara kvar här
jag undrar var du finns
och om du fortfarande minns

Jag var alldeles för ung och naiv
nu skär smärtan i mig som en kniv
det har nu gått många år
men fortfarande fäller jag en tår
när jag tänker på dig
för du är ju en del av mig

jag har ofta efter dig letat
men kanske ödet annat velat
jag hoppas att du inte känner bitterhet mot mig
men allt detta är nog svårt att förstå för dig

Jag kommer alltid att älska dig
du är ju en del av mig...




Fri vers av mickech
Läst 271 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-08-02 18:41



Bookmark and Share


  Anita Brännström VIP
Trist att inte få det man längtar efter....fint skrivet
2011-09-10

  Maria T
Kärleksfullt och
vackert minne
2011-08-10

  Anya VIP
Kärleksfullt och vädjande. din text berör.
2011-08-05

  Ninananonia VIP
Visst förstår man
mer än man tror..
mycket vacker...
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech