Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lång ljushårig man sökes (Försök till kärlekspoesi)

Lång ljushårig man sökes
av en blyg tjej
Åldern skall ligga mellan 20-25
Om han kan tala målande
Få varje ord att flöda likt en flod
är jag hans på en sekund
Om ögonen kan spegla själen
Om ögonen kan säga sanningen
är jag säker på att vår kärleksduett
kan hålla i hundra år minst
Om han kan skriva
mjuka sånger mot min rygg
Om han kan förvandla
en riktigt grå dag
till något ljust och färgfullt..
Är han den rätte för mig




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 275 gånger
Publicerad 2011-08-03 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta