Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan att det var en mardröm.

När du ser byggnader rasa runt omkring dig så börjar du inse att du kanske drömmer. Men när du känner smärtan som uppstår i kaoset så börjar du inse att du lever.

Det blir mörkare, allt runt omkring blir suddigt, allt försvinner, du hoppas att det var en dröm, en mardröm.

Du vaknar upp men inte på den plats du hade hoppats på. Du vaknar upp på en dyster plats som du trodde var din mardröm.

Du försöker ta reda på vad som har hänt, men du upptäcker att ingen kan se dig och då inser du att du är död.




Fri vers av Erik Gustafsson
Läst 281 gånger
Publicerad 2011-08-03 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Gustafsson
Erik Gustafsson