Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här stämmer inte in på mig själv, för jag har ett bra liv. Men det betyder inte att jag ignorerar att det finns människor som har det mycket sämre än mig själv. Jag vissar bara mitt medlidande.


När man inte inser vad man har själv.

När jag känner mig ensam och känslorna inte hittar fram, vad ska jag göra då? Jag får försöka hitta in till mitt hjärta och försöka göra det bättre. När Jag hittar in till mitt hjärta, vad ska jag göra då för att det ska bli bättre? Jag sitter och funderar på det en stund. Till slut inser jag att jag måste lära mig se med klarare ögonen, för då ser jag min omgivning bättre och då inser jag att jag har det bättre än många andra runt om min omgivning.

Det är inte alla som kan äta sig mätta varje dag, som jag kan.

Det är inte alla som har vänner som finns för dig där varje dag, som jag har.

Det är inte alla som har föräldrar som bryr sig, som mina gör.

Nu när jag inser detta så känner jag mig inte ensam längre, men jag känner mig ledsen att veta att det är så många människor runt om i världen som inte har någonting alls och här sitter jag och klagar… Det är bara fel.




Fri vers av Erik Gustafsson
Läst 228 gånger
Publicerad 2011-08-08 21:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det har ju lite att göra med ens referensramar.
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Erik Gustafsson
Erik Gustafsson