Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom igår


Äppelträdet

Äppelträdet -
blommade vackert i slutet
av maj

nu är det sommar

Äppelträdet -
humlans flygtur
från blomma till blomma
en somrig bild
länge inom mig vill spara

sommarhimmelblå du underbara

Äppelträdet -
här intas förmiddagsfika med
en kopp kaffe eller te
svalkande skugga trädet ge

sommarnatur bjuder på mycket att se

Äppelträdet -
börjar nu ge frukt
daggdroppepärlor glittrar i solens sken
sinnena vaknar till liv

Juli tar plötsligt slut mot sensommar tas ett kliv

Äppelträdet -
på något vis
kan man inom sig känna doften
av en nybakad kaka
som jag gärna vill smaka

110804




Fri vers av sajo
Läst 383 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-04 07:39



Bookmark and Share


  Maria T
Vacker dikt från
blomma till frukt
2011-08-14

  Christine Sabel
vilken vacker bild! Vilken lätthet och vilket ljus. Texten är lite spretig, "man" skulle kanske bytas ut med jag eller du? summan av kardemumman är god
2011-08-04

  Elwania
jordnära varelse som äppelträd
med alla dess gåvor
fin text
2011-08-04

  Larz Gustafsson VIP
Karttiden känns vemodig.
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

sajo