Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUBLET DÄR JESUS GÅR FRAM!

Nog har jag hört

predikas:


om punkt ett

punkt två

och

punkt tre


men var är Mästaren JESUS

och folket som fick Hans

under se?!


Var är Hans kärlek och värme, Hans sökande

herdeblick, Hans läkande herdehänder


och jublet

där Han gick!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-04 08:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I Ordet är Han.
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld