Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se-då hittar du alltid!


stjärnljus

På slingriga
vägar
hittar
du
alltid
stjärnljus




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-04 09:29



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Älskar denna. En text som i sin korthet säger mycket till oroliga själar
2012-03-03

  Dandelion
Bra,
vacker text...
tycker ja, värd å publiceras igen...
G.
2012-02-18

  Kungsfågeln
Den var verkligen fin - sprar som bokmärke för denna vill jag läsa igen.
2011-08-07

  Järnkatten
Jäpp, det gäller att ögonen öppna..
2011-08-05

    ej medlem längre
Det tar jag som ett löfte !
2011-08-04

  R_M Grundström-Linder
Ljuset sipprar alltid fram om än i små portioner :)
2011-08-04

    ej medlem längre
mmm, det är just där det finns
2011-08-04

  anits VIP
En helt underbar text
2011-08-04

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vilken underbar text.

Och - den var taggad med "100tecken", så jag hittade den via sidan
http://www.poeter.se/tagView.php?tagId=26847

Tack!

2011-08-04

  Alva Johnsson VIP
Så sant!
Den som söker ska finna!
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP