Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om våren visste

Om våren visste
vad jag viskade till sommaren.
Då skulle hösten omfamna
vintern.
Sen skulle vintern
snöig och lång
Ropa till våren
släpp mig fri.
Låt solen skina
låt vindarna smeka.
Låt fjärilarna
dans en tid.
För tillslut efter sommaren
kommer hösten .
Då får allting vila
en tid.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-26 17:46



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En fin beskrivning av årstidernas gång. Jag har sett Citronfjärilar men också en Sorgmantel...
2024-05-29

    Birgersdotter VIP
Jag såg en blå liten fjäril dansa över tulpanerna igår
2024-05-28

  Gunnel Eriksson VIP
Bra beskrivning av hur
årstiderna borde vara
men inte är. Jag har inte
sett någon fjäril ännu trots
att blommor och träd slagit ut.
2024-05-27

  Hubert
Fin!
2024-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP