Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll fast

Håll fast- håll kvar
stanna en stund till.
När allt stämmer-
är du underbar!
Har jag sagt att jag älskar
hösten.
När luften är klar
färgerna sprakar.
När det ännu känns lite sensommar
när höstens skafferi är öppet.
När jag vant mig det blir mörkt
och jag tänder ljus överallt.
Gå långa promenader vid sjön
och vinden som lugnt leker i håret.
Men inte om det bara regnar
och är kallt och grått.
Men idag lyser solen
idag är en bra dag.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-06 09:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
Håller med, tycker också om hösten. Vackert fångar du den i vinden i håret.
2023-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP