Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


minnesbanken

det är orions bälte som ett radband över
ditt vänstra kindben det är midsommartyllet all
tid jag vill spola tillbaka göra om göra bättre kanske
göra rätt det är alla oskrivna brev dammet fönstret som
syns från spårvagnen dörrklockan jag aldrig vågar ringa på det
är telefonnumret jag vill sudda ut litteraturdrömmarna som
går i uppfyllelse på en avlägsen plats i norr det är
saknaden efter något som aldrig var det är böckerna i travar
dina som jag lånar och spar i bokhyllan klättrar över sidorna med
fingrarna långsamt långsamt som vore det nacken
nyckelbenen nätstrumporna med hål det är allt jävla glitter alla
sömnlösa nätter åtråns ytspänning jag darrar jag darrar
när det rinner över är du långt borta och jag tar cykeln parerar genom alla
tunnlar för att slippa se dig lura bakom gardinen




Fri vers av IamCharlie
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-04 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IamCharlie
IamCharlie